BUDAPEST | BALATON-FELVIDÉK       06 70 232 6624

facebook

CIKLUSOK | HATÁROK | ÉLETÚT

Tudatos változás, új egyensúly

4 napos transzformatív elvonulás a Balaton-felvidéken

július 05-08.

rebirthing healingconscious rebirthing

cselekvésorientált coaching

kundalíni jóga

gong meditáció

breathwalk sétameditáció


ÉBRESZD FEL

a belső erőd tüzét és ragyogj a saját, egyedi szépségeden keresztül!


SZABADÍTSD FEL

magad a korlátozó hiedelmeidtől, önsorsrontó viselkedésektől!


TALÁLD MEG

az örömöt és az új egyensúlyt az önazonos, kiteljesedett Énedben!

Mennyire van jelen az életdben a derű, a béke, az öröm? Mi akadályoz meg abban, hogy láthatóvá válj?


Miért olyan nehéz változni? Hogyan gátolnak sorskönyvi tiltó parancsaid és mit gondolsz a változásra való képességeidről?


Hogyan indulj tovább, ha már búcsút intenél a régi szokásoktól, mintáktól és mit csinálj helyette?


Hogyan ismerd fel a kritikus belső és külső kontextuális elemeket, melyek gátolnak a cselekvésben?


Hogyan bízz magadban annyira, hogy ne félj új dolgokat kipróbálni, ne rettegj a kudarcoktól, az elutasítástól?


Hogyan állj ki magadért, húzz meg egészséges határokat, miközben nyitott szívvel fogadhatsz be másokat?

Volt már olyan, amikor azt hallottad a szeretteidtől, ismerőseidtől, kollégáitól, hogy nagyszerű vagy, hogy egy fénylő csillag vagy, de te nem igazán hittél nekik?

Néha, úgy sétálunk végig az életünkön, hogy nem mutatjuk meg, nem éljük át teljes szívből, hogy kik is vagyunk valójában. Nem arra törkeszünk, amit valójában el akarunk érni, mert kételkedünk abban, hogy képesek vagyunk rá. Lehet, hogy neked is sokszor vannak olyan önszabotázs gondolataid, hogy mindig van valaki, aki jobb nálad, nem vagy elég jó...


ITT AZ IDEJE, HOGY TUDATOSAN LEBONTSD EZEKET A KORLÁTOZÓ AKADÁLYOKAT, HOGY AUTENTIKUSAN KAPCSOLÓDHASS ÖNMAGADHOZ, MÁSOKHOZ, A VILÁGHOZ.

ELJÖTT AZ IDEJE, HOGY BÁTRAN MEGMUTASD MAGAD, A SAJÁT EGYEDI SZÉPSÉGEDET, HOGY MEGOSZD AZ AJÁNDÉKAID A VILÁGGAL, EZZEL IS INSPIRÁLVA MÁSOKAT, HOGY UGYANEZT TEGYÉK, MERT A VALÓDI LÉNYÜNK EZT KÉRI TŐLÜNK.


A változás az élet szerves része, sokszor vágyunk rá, de sokszor félünk, elhatárolódunk tőle. Hogy mi lesz a változás kimenetele? Az mindig kétarcú. Még ha veszteségek árán is, de benne rejlik a fejlődés, a növekedés, az önmeghaladás lehetősége, de a kudarc, a zsákutcába kerülés esélye is.


Amint egy élethelyzet megváltozik, az addig ismert állapot megszűnik, azt találjuk, hogy mindaz, amit addig értékeltünk és igaznak tartottunk az megváltozik. Megszűnik a védettség érzése, megváltozik a kint és a bent tartalma. A határ két oldalán egészen különböző a helyzet.


Fel kell ismernünk, hogy bármennyire is erősek vagyunk lelkileg, vannak olyan élethelyzeteink, melyek rendkívüli energiákat emésztenek fel. Amikor a kontrollvesztés, a kiszámíthatatlanság vagy a veszteségek intenzitása már egyre súlyosabban terheli meg az addig megszokott életminőséget, lelki stabilitást, kapcsolati rendszereinket, lemerülünk.


A kérdés csak az, hogy meg tudjuk-e lovagolni VÁLTOZÁS energiáját vagy sem?Megtaláljuk-e azt a módot, hogy hogyan kapcsolódjunk belső vitalitásunkhoz, intuíciónkhoz és a bennünk lévő életenergia áramláshoz?

☀︎

A belső erőnkhöz való tudatos kapcsolódás technikája nélkül környezetünk szeszélyeinek vagyunk kitéve. Miközben mindenfelé cikázunk a káoszban egy új egyensúlyt próbálunk megtalálni.

☀︎

A célunk, hogy együtt menjünk az áramlással, miközben nem vágjuk le magunkat az élet realitásától. Nyitottak maradjunk az élet szépségei, nehézségei előtt úgy, hogy közben a középpontunkban stabilak maradjunk.

☀︎

Az Életút- és Tudatciklusok határainak átlépése minden kultúrában kiemelt, támogatott helyzet, melyet gyakran írnak le a születés szimbolikájával.


A születés, újjászületés, önnön határaink átlépése idő, tér és lehetőség a fejlődésre, változásra, új tapasztalatok befogadására.


Relax

Reconnect

Renew
Hiszek a változásban,

a változtatás szabadságában,

a fejlődés tudatos megélésben.


MIRŐL SZÓL AZ ELVONULÁS?

Az Újjászületésnek sokféle megközelítése ismert. A CONSCIOUS REBIRTHING HEALING PROGRAMOK tisztító, átalakító, megújító gyakorlatokon és meditációkon keresztül elérhetővé teszi számunkra lényünk zsigeri szinten őrzött emlékeinek feltárását, tudatosítását, integrálását.

☀︎

A Rebirthing kurzusok során a korai fájdalmak, traumák, blokkok oldásával, tisztításával dolgozunk. Miközben szembenézünk az elme természetével és zavaraival, a tudattalan és tudatos tartalmakkal, megszabadulunk a régi korlátozó, mentális szokásoktól, hiedelmektől.

☀︎

Az elvonulás egy olyan helyet képvisel, ahol a feltétlen elfogadás és az új egyensúly kialakítása megnyit arra, hogy felfedezd a személyes mítoszodat és vele együtt a valódi igényeidet, a változásod, fejlődésed egyéni útján.

☀︎

A természet ciklusaival összhangban fizikai, mentális, érzelmi és energetikai síkokon segítjük a változás tudatosításának folyamatait. Átélve a régi elavult, visszahúzó dolgok elengedését, helyet teremtve és megnyílva az új lehetőségek beáramlásának.

☀︎

Abban támogatunk, hogy a keresett csendet, nyugalmat, belső erőforrásokat önmagadban megtaláld. A testedről, a lelkedről, a szellemről, az egyéni kifejeződésedről szól. Ez egy nagyon személyes ösvény, csak ritkán van szükség iránymutatásra.


Az intenzív transzformatív elvonulások segítenek, hogy kiegyensúlyozd az életmódodat, hogy valódi identitásod mély megtapasztalását átvidd a hétköznapi életedbe.

TÉMÁK, MELYEKET BIZTOSAN ÉRINTÜNK: 

tudatos változás fázisai, szakaszai, dinamikája ☀︎ a változás pszichológiája ☀︎ életszakasz, életciklusok, életút ☀︎ változásmítoszok, változáskezelési modellek ☀︎ szokások, rögzült minták, sorskönyvi tiltások ☀︎ érzelemszabályozás, stresszkezelés ☀︎ az elme hatalma, growth /fixed mindset ☀︎ új egyensúly, doing-being ☀︎ lépések, amiket tehetünk ☀︎ egészséges, rugalmas határok


MIRE SZÁMÍTHATSZ MÉG?

A 4 napos elvonulás célja, hogy megismerjük a tudatos változás folyamatának állomásait, eltérő megközelítéseit és az egyes szakaszokban alkalmazható hatékony beavatkozási lehetőségeket. Ezalatt az idő alatt mélyre merüljünk, lényed teljességének elfogadásában, olyan új felfedezések átalakításában és integrálásában, amelyek emlékeztetnek arra, hogy ki is vagy valójában.


GROW MINDSET

A tudatos változás gyakorlása közben olyan újfajta látásmódokra teszünk szert, mellyel a krízisből lehetőség, fejlődési, tanulási előny kovácsolható.


ÚJ EGYENSÚLY

Képessé válljunk tudatosan, rugalmasan, belső egyensúlyunkra, egyéni szupererőinkre támaszkodva megbirkózni az egyre gyorsabb döntési cicusokkal, a kontroll elvesztésével, a stresszes helyzetek kezelésével, az addigi tudás, ismeretek rövidülő lejárati idejével.


EGYÜTTÉRZÉS

Minden változással járó veszteségélményt gyászmunka követ, mely érzelmi hullámvasutat eredményezhet. Az elvonuláson személyre szabott segítséggel, mindenki saját élethelyzetén dolgozik. Az ellenállóképesség fejlesztése közben, elsajátíthatja a számára legmegfelelőbb érzelemszabályozás, stresszkezelés módját.

A szavak inspirálhatnak,

de csak a cselekvés hoz létre változást!

A tudatos változás önerőből történik, kapuja mindenki előtt ott van, de csak belülről nyitható. A változásra fel lehet készülni, de meghatározni a pillanatát, irányát, csak valószínűségi alapon lehet. Egyik szakasz sem fontosabb, mint a többi, de tudnunk kell, épp hol tartunk azt a problémát tekintve, melyet le akarunk küzdeni.


A siker kulcsa, a megfelelően időzített megküzdési készség alkalmazása.

Nem találjuk fel a spanyolviaszt, helyette közösen feltérképezzük az utat, amin épp járunk és az újonnan kialakított készségekkel, megértéssel, korlátanik, erősségeink és lehetőségeink elfogadásával, felelősségünk felvállalásával, felszabadult energiákkal megyünk tovább.

A VÁLTOZÁS KAPUJA MINDENKI ELŐTT OTT VAN,

DE CSAK BELÜLRŐL NYITHATÓ


EZÉRT, HA TE IS KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY ...

➾ egy pillanatra megállj és elcsendesedj

➾ felülírd az elavult, nem működő, hátráltató programjaidat

➾ meghúzd a határaidat és igent mondj önmagadra

➾ saját erőforrásaidhoz kapcsolódva, szabadon, bölcsen, hitelesen élj

➾ felismerd a benned rejlő lehetőségeket

➾ aktiváld az intuíciódat, lásd a valódi céljaidat

➾ megérintsd a lelkedet, meggyógyítsd a régi fájdalmadat

➾ abbahagyd a túlgondolást, és a tettek mezejére lépj

➾ új szokásokat építs be az életedbe


változnál?

fejlődnél?

elengednél?

visszatalálnál?

feltöltődnél?

megújulnál?

megértenéd?

HOLISZTIKUSAN, MINDEN TERÜLETET ÉRINTVE DOLGOZUNK!

A CONSCIOUS REBIRTHING HEALING PROGRAMJAI integrálják a modern terápiákat, az ősi bölcsességeket és olyan eszközöket tartalmaz, mint például...


CSELEKVÉSORINETÁLT COACHING

Pszichodramatikus és megoldásfókuszú elemi által lehetőséget kínál arra, hogy a bennünk lévő spontaneitás, kreativitás, játékosság megélésén keresztül autentikusan kapcsolódhassunk önmagunkhoz, szerepeinkhez, egymáshoz és biztonságosan induljunk el a vágyott változás felé.


KUNDALÍNI REBIRTHING

Tisztító, átalakító, megújító jógagyakorlatokon és meditációkon keresztül elérhetővé teszi számunkra lényünk zsigeri szinten őrzött emlékeinek feltárását, tudatosítását, integrálását. Optimális egészségben tartja a testet, stimulálja az elmét, növeli ellenállását a stresszre, nyugalmat, önbizalmat ad.


GONG ÉS MINDFULNESS

Olyan természetes állapotot teremt, mely aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, hogy kiegyensúlyozza a felfokozott, túlterhelt elmét. Mély meditáción, relaxáción keresztül felsimerhetővé és hozzáférhetővé vállnak azok az ellenállások, blokkok, melyek elválasztanak Önmagad kiteljesedésétől.


BREATHWALK SÉTA A TERMÉSZETBEN

A légzés és a járás a két legtermészetesebb dolog, amit végzünk. Minden tudatos lélegzet, minden tudatos lépés, arra emlékeztet, hogy ezen a gyönyörű bolygón élünk. Tudatosan kapcsolódva a természet erejéhez hozzáférhető az igazi élet - a jelen pillanatban. A Breathwalk megteremti a vitalitást, jól átmozgatja a testet, lehetőséget ad arra, hogy ellenőrzésed alá vond a hangulatodat, az energiaszintedet és a mentális állapotodat.


ÉNIDŐ, SLOWDOWN

Lassulj le! A tudatosság megvilágítja az utunkat. Nem sietünk. Minden egyes légzéssel csak egy lépést teszünk meg. Itt az ideje annak, hogy abbahagyjuk a rohanást. Minden egyes tudatosan megélt pillanat visszahoz az itt és mostba. Ahhoz, hogy le legyünk földelve, éreznünk kell minden léptünkkel a Föld szilárdságát és tudnunk kell, hogy ott vagyunk, ahol lennünk kell.

SZERETETTEL VÁRLAK

BUJÁKI GABRIELLA

mentálhigiénés szakember | life-, business és team coach

készségfejlesztő tréner | kundalíni jóga és meditáció oktató

ciklusok | határok | életút

tudatos változás, új egyensúly

4 napos transzformatív elvonulás a Balaton-felvidéken


július 05-08.

ELVONULÁS PROGRAMJA


JÚL. 05. PÉNTEK

15:00-16:00 Regisztráció, megérkezés, pihenés, séta, medencézés

16:00-16:30 Nyitó kör

16:30-18:00 Tudatos Változás - Conscious Rebirthing program

18:30-19:30 vacsora

19:45-20:30 Gong meditáció


JÚL. 06. SZOMBAT

08:00-09:30 reggeli

10:00-13:00 Tudatos Változás - Conscious Rebirthing program

13:00-15:30 ebédszünet

15:30-18:00 Fajóga, Breathwalk, meditáció a természetben

18:30-19:30 vacsora

19:45-20:30 Gong meditáció


JÚL. 07. VASÁRNAP

08:00-09:30 reggeli

10:00-13:00 Tudatos Változás - Conscious Rebirthing program

13:00-15:30 ebédszünet

15:30-18:00 Fajóga, Breathwalk, meditáció a természetben

18:30-19:30 vacsora

19:45-20:30 Gong meditáció


JÚL. 08. HÉTFŐ

08:00-09:30 reggeli

09:30-11:00 Tudatos Változás - Conscious Rebirthing záró program

TUDNIVALÓK:


Részvételi hozzájárulás: 156.000 Ft

Jelentkezés:

50% vissza nem térítendő előleg, vagy a teljes összeg befizetésével: 10700419-51368410-51100005  CIB -bank - Bujáki Gabriella


Az ár tartalmazza a programokon való részvétel díjat, munkafüzetet, a vegetáriánus étkezést és a szállást. Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

Az elvonulás után a résztvevőknek igény szerint kedvezményes egyéni coaching lehetőséget biztosítunk a változás utánkövetéséhez.


Helyszín:

Káli vendégház, Szentbékálla

Szobafoglalás érkezési sorrendben, 2, 3 ágyas szobákban.


Étkezés:

Vegetáriánus étkezés, reggeli, ebéd, vacsora .

Ha ételérzékenységed van, kérlek jelezd előre,.

Első étkezés a táborban péntek vacsora, utolsó közös étkezés hétfő reggeli.


Utazás:

Egyénileg, telekocsi szervezésben segítünk.


Hozz magaddal:

Jóga gyakorláshoz kérlek hozz kényelmes ruhát, jógamatracot, illetve párnát és meditációs takarót. Rendelkezésünkre áll benti és kinti gyakorló tér is, így hozz kérlek kényelmes kinti ruhát is.

A medencéhez fürdőruhát. Jegyzetfüzet, papír, toll.

Jelentkezés0%
Some required fields are missing or are in the wrong format. Please review the form and submit again.

BUJÁKI GABRIELLA

mentálhigiénés szakember | coach | tréner