PURPOSE &

FLOW

A TUDATOS VÁLTOZÁS DINAMIKÁJA


CSELEKVÉSORIENTÁLT GROUP COACHING

PURPOSE-, ÉLMÉNY-, CÉLTERVEZŐ WORKSHOP

FLOW-ÉLMÉNY ÉS A VÁLTOZÁS PSZICHOLÓGIÁJA

MEDITÁCIÓS SZOKÁSOK KIALAKÍTÁSAAz álmok megvalósítása, mindig fejben dől el...


KÉSZÍTS EGYEDI TÉRKÉPET A JÖVŐDRŐL ÉS INDÍTSD EL AZ ÁLMAIDAT A SAJÁT ÚTJUKON!

TALÁLD MEG A MIÉRTEDET! ÉLJ A BELSŐ IRÁNYTŰD SZERINT!

⦿ Mi lenne, ha új perspektívából láthatnál rá a jövődre és nemcsak arra, amit karrieredben, vállalkozásodban vagy magánéletedben el szeretnél érni, hanem arra a személyre is, aki valójában lenni szeretnél?

⦿ Ha elengednéd a korlátozó hiedelmeidet, hogy kiteljesedhess?

⦿ Ha a következő napoktól önazonosan, boldogan élnéd napjaidat, a legbelső értékeid, igényeid feltárása és az életeddel harmonizáló szokások kialakítása által?

6 HÉTEN KERESZTÜL TERVEZD MEG VELEM TUDATOSAN A JÖVŐDET!

Egy kreatív, élmény és tapasztalat alapú purpose és céltervező műhelymunkára hívlak.

6 héten keresztül strukturált módon haladunk az álmodozástól a tervezés felé, a tervezéstől a cselekvés felé, a cselekvéstől pedig az erőforrások, akadályok feltárása és a személyes tanulásod, konstruktív énrészeid növekedése felé.

40 napos közös meditáción keresztül támogatunk az új szokások kialakításában és megtartásában.


PURPOSE & FLOW

A TUDATOS VÁLTOZÁS DINAMIKÁJA


Mit jelent a purpose és a flow az életedben? Találd meg a miértedet, a célodat, a küldetésedet, az életed értelmét! Ha ezen értékek mentén tudatosabban éled az életed, az segít, hogy a mindennapjaid is örömtelibbek, boldogabbak legyenek. Hozzákapcsolódj ahhoz, ami miatt érdemes felkelned, ami előre visz, ami flowban, áramlásban tart.

A 6 hetes cselekvésorientált group coaching és 40 napos Flow-élmény meditációs workshop célja, hogy inspiráljon és képessé tegyen arra, hogy értékalapú döntéseid mentén kiteljesedett életet élhess. Áttekintsd, mi működött jól eddig az életedben és mit lehetne másképp csinálnod.amiről biztosan szó lesz:

⦿ Eszközöket kapsz, hogy megszabadulj a halogatástól és világos célokat, prioritásokat határozz meg.

⦿ Megtanulod, hogyan tudsz rövidebb idő alatt hatékonyabb, eredményesebb lenni, miközben feltöltöd az erőforrásaidat és egyensúlyt teremtesz az életedben.

⦿ Megtervezed, hol szeretnél tartani 1, 3 vagy 5 év múlva, vagy a jövő hónapban, tudatosan összpontosítva arra, hogy támogató szokásokat állíts be, kijelöld a határaidat és láthatóvá tedd az eredményeidet.

⦿ Megvizsgáljuk, hogyan készülj fel a váratlan akadályokra, hogyan tartsd fenn a motivációdat a hullámvölgyekben is.

⦿ Megismered a Flow-élmény és a változás pszichológiáját, mely segít felülírni korábbi kudarcaidat.

A csoport támogató ereje mellett, számíthatsz személyközpontú szemléletre, a megoldásfókuszú és cselekvésorientált csoportos coaching eszköztárára és a meditáció ősi tudományára. Az egésznapos workshop alatt eszközöket, inspirációt és további munkára alkalmas munkafüzetet kapsz, amik segítenek felfedezni életed mélyebb értelmét és célját.

Mire számíthatsz?

A Cselekvésorientált Group Coaching semmivel össze nem hasonlítható csoportos coaching folyamat. Pszichodramatikus és megoldásfókuszú elemi által lehetőséget kínál arra, hogy a bennünk lévő spontaneitás, kreativitás, játékosság megélésén keresztül autentikusan kapcsolódhassunk önmagunkhoz, szerepeinkhez, egymáshoz és biztonságosan induljunk el a vágyott változás felé. Olyan feltáró módszer, mely a kognitív tudatosítás és megértés mellett, az érzelmi élményt, átélést cselekvésen keresztül éri el.

Flow-élmény akkor következik be, amikor testünk, intellektusunk, érzelmeink és szellemünk természetes módon összehangolódik, és egy bizonyos tudatállapot övezetében tart bennünket. Ilyenkor nagyobb az energiánk, a koncentráló- és teljesítő képességünk, mint amikor megszokott módon, rutinszerűen tevékenykedünk.

A 6 hetes workshop során olyan gyakorlatokat használunk, melyek segítenek napi szinten karbantartani és folyamatosan fejleszteni a tudatosságunkat, energiaszintünket, testi-lelki-szellemi integráltságunkat, ezekkel együtt a jóllétünket és a professzionális működőképességünket.

Meditáció. 40 nap izgalmas időszak az elmélkedésre, a tervek újragondolására, az önvizsgálatra és a belső egyensúly kialakítására az új szokások megerősítésére. A modern világ napi rohanása és követelményei közepette könnyen szem elől tévesztjük a mentális és érzelmi egészségünkről való gondoskodás fontosságát. A 40 nap alatt megvizsgáljuk a meditáció, a megbocsátás és a hála közötti kapcsolatot, valamint azt, hogy ezek a gyakorlatok hogyan lehetnek hatékony eszközök egy nyugodtabb jövő tervezéséhez, hogyan nyithatunk ajtókat új, lehetőségekkel teli fejezetekhez.

EZ A WORKSHOP NEKED VALÓ, HA ...

➾ állandóan rohansz, kapkodsz, nincs időd semmire

➾ halogatsz, útközben elakadsz, nem tudsz produktív lenni

➾ nehezen mondasz nemet, nehezen húzod meg a határaidat

➾ hamar kimerülsz, elfáradsz, elveszted a motivációdat

➾ nem jut minőségi idő önmagadra vagy a kapcsolataidra

➾ kevés az öröm az életedben, nem igazán tölt fel semmi

➾ éppen változásban, krízisben vagy új lehetőségek keresésében vagy

➾ állandóan fejben vagy, most már cselekedni szeretnél

➾ új szokásokat szeretnél végigvinni

HOZD FLOW-BA AZ ÉLETED!

SZERETETTEL VÁRLAK

BUJÁKI GABRIELLA

mentálhigiénés szakember | life-, business és team coach

készségfejlesztő tréner | kundalíni jóga és meditáció oktató

BUJÁKI GABRIELLA

mentálhigiénés szakember | coach | tréner