24 | 01 | 20

FLOW

A VÁLTOZÁS DINAMIKÁJA

2023 | 2024

CSELEKVÉSORIENTÁLT GROUP COACHING

ÉV-, ÉLMÉNY-, CÉLTERVEZŐ WORKSHOP

FLOW-ÉLMÉNY ÉS A VÁLTOZÁS PSZICHOLÓGIÁJA

MEDITÁCIÓS SZOKÁSOK KIALAKÍTÁSAAz álmok megvalósítása, mindig fejben dől el...


KÉSZÍTS EGYEDI TÉRKÉPET A JÖVŐDRŐL ÉS INDÍTSD EL AZ ÁLMAIDAT A SAJÁT ÚTJUKON!

Mi lenne, ha új perspektívából láthatnál rá a jövődre és nemcsak arra, amit karrieredben, vállalkozásodban vagy magánéletedben el szeretnél érni, hanem arra a személyre is, aki valójában lenni szeretnél?

Ha elengednéd a korlátozó hiedelmeidet, hogy kiteljesedhess?

Ha a következő napoktól önazonosan, boldogan élnéd napjaidat, a legbelső értékeid, igényeid feltárása és az életeddel harmonizáló szokások kialakítása által?

TERVEZD MEG VELEM AZ ÉVED!

Egy kreatív, egésznapos év-, élmény- és céltervező műhelymunkára hívlak, melyen strukturált módon haladunk az álmodozástól a tervezés felé, a tervezéstől a cselekvés felé, a cselekvéstől pedig az erőforrások, akadályok feltárása és a személyes tanulásod, konstruktív énrészeid növekedése felé.

2024. január 20. | szombat | 10:00-16:30 | Shaktijóga Stúdió 1093 Budapest, Bakáts u. 5. |

FLOW, A VÁLTOZÁS DINAMIKÁJA


Az egésznapos cselekvésorientált group coaching és Flow-élmény meditációs workshop célja, hogy áttekintsd, mi működött jól az elmúlt évben és mit lehetne másképp csinálnod.amiről biztosan szó lesz:

⦿ Eszközöket kapsz, hogy megszabadulj a halogatástól és világos célokat, prioritásokat határozz meg.

⦿ Megtanulod, hogyan tudsz rövidebb idő alatt hatékonyabb, eredményesebb lenni, miközben feltöltöd az erőforrásaidat és egyensúlyt teremtesz az életedben.

⦿ Megtervezed, hol szeretnél tartani 2024-ben, tudatosan összpontosítva arra, hogy támogató szokásokat állíts be, kijelöld a határaidat és láthatóvá tedd az eredményeidet.

⦿ Megvizsgáljuk, hogyan készülj fel a váratlan akadályokra, hogyan tartsd fenn a motivációdat a hullámvölgyekben is.

⦿ Megismered a Flow-élmény és a változás pszichológiáját, mely segít felülírni korábbi kudarcaidat.

A csoport támogató ereje mellett, számíthatsz személyközpontú szemléletre, a megoldásfókuszú és cselekvésorientált csoportos coaching eszköztárára és a meditáció ősi tudományára. Az egésznapos workshop alatt eszközöket, inspirációt és további munkára alkalmas munkafüzetet kapsz, amik segítenek felfedezni életed mélyebb értelmét és célját.

Mire számíthatsz?

A Cselekvésorientált Group Coaching semmivel össze nem hasonlítható csoportos coaching folyamat. Pszichodramatikus és megoldásfókuszú elemi által lehetőséget kínál arra, hogy a bennünk lévő spontaneitás, kreativitás, játékosság megélésén keresztül autentikusan kapcsolódhassunk önmagunkhoz, szerepeinkhez, egymáshoz és biztonságosan induljunk el a vágyott változás felé. Olyan feltáró módszer, mely a kognitív tudatosítás és megértés mellett, az érzelmi élményt, átélést cselekvésen keresztül éri el.

Flow-élmény akkor következik be, amikor testünk, intellektusunk, érzelmeink és szellemünk természetes módon összehangolódik, és egy bizonyos tudatállapot övezetében tart bennünket. Ilyenkor nagyobb az energiánk, a koncentráló- és teljesítő képességünk, mint amikor megszokott módon, rutinszerűen tevékenykedünk.

A workshop során olyan gyakorlatokat használunk, melyek segítenek napi szinten karban tartani és folyamatosan fejleszteni a tudatosságunkat, energiaszintünket, testi-lelki-szellemi integráltságunkat, ezekkel együtt a jóllétünket és a professzionális működőképességünket.

Meditáció. Az év eleje nagyon izgalmas időszak az elmélkedésre, a tervek újragondolására, az önvizsgálatra és a belső egyensúly keresésére. A modern világ napi rohanása és követelményei közepette könnyen szem elől tévesztjük a mentális és érzelmi egészségünkről való gondoskodás fontosságát. A workshop alatt megvizsgáljuk a meditáció, a megbocsátás és a hála közötti kapcsolatot, valamint azt, hogy ezek a gyakorlatok hogyan lehetnek hatékony eszközök egy nyugodtabb év elkezdéséhez, hogyan nyithatunk ajtókat új, lehetőségekkel teli fejezetekhez.

EZ A WORKSHOP NEKED VALÓ, HA ...

➾ állandóan rohansz, kapkodsz, nincs időd semmire

➾ halogatsz, útközben elakadsz, nem tudsz produktív lenni

➾ nehezen mondasz nemet, nehezen húzod meg a határaidat

➾ hamar kimerülsz, elfáradsz, elveszted a motivációdat

➾ nem jut minőségi idő önmagadra vagy a kapcsolataidra

➾ kevés az öröm az életedben, nem igazán tölt fel semmi

➾ éppen változásban, krízisben vagy új lehetőségek keresésében vagy

➾ állandóan fejben vagy, most már cselekedni szeretnél

➾ új szokásokat szeretnél végigvinni

HOZD FLOW-BA AZ ÉLETED!


Részvételi hozzájárulás: 34.990 Ft

Helyedet a részvételi hozzájárulás utalásával biztosíthatod:

10700419-51368410-51100005 | CIB bank - Bujáki Gabriella

SZERETETTEL VÁRLAK

BUJÁKI GABRIELLA

mentálhigiénés szakember | life-, business és team coach

készségfejlesztő tréner | kundalíni jóga és meditáció oktató

BUJÁKI GABRIELLA

mentálhigiénés szakember | coach | tréner